19 / 03 / 2024

TOKİ fotoğraf yarışmasında sona yaklaşıldı!

TOKİ fotoğraf yarışmasında sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından düzenlenen "Toplu Konut ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında sona yaklaşıldı



Amatör ve profesyonel bütün fotoğrafçıların katılabileceği "ulusal, renkli baskı fotoğraf yarışmasında" yer almak isteyenler, fotoğraflarını 27 Eylül gününe kadar gönderebilecek.
Toplu konut alanlarında yaşama dair kesitleri ortaya koymak için düzenlenen fotoğraf yarışmasında her yarışmacı en fazla 4 eseri ile yarışmaya katılabilecek. Sonuçların 5 Ekim´de açıklanacağı yarışmada dereceye giren çalışmalar 23-24 Ekim günlerinde  Ankara  ve İstanbul´da sergilenecek. Ayrıca ödül kazanan, satın alınan ve sergilenen fotoğraflardan da bir katalog oluşturulacak.
Yarışmada birinci seçilen fotoğraf için 4 bin lira, ikinci seçilen fotoğraf için 3 bin lira ve üçüncü seçilen fotoğraf için 2 bin lira para ödülü verilirken yarışmaya katılan çalışmalardan 10´u da mansiyon ve bin lira para ödülü ile ödüllendirilecek.
 
Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) ile Ankara Fotoğraf Sanatçıları Derneği´nin (AFSAD) desteğiyle düzenlenen fotoğraf yarışması hakkında geniş bilgi edinmek isteyenler, TOKİ´nin "" internet adresinden yararlanabilecek.

TOKİ, toplu konut üretiminde yeni fikirlerin ortaya çıkması için daha önce "Konut Tasarımı Ulusal Mimari Fikir Proje Yarışması" ile TOKİ´nin öğrenciler tarafından nasıl algılandığını görmek için de "ilköğretim okulu öğrencileri arasında resim yarışması" düzenlemişti. Yarışma için başvurular, Haziran ayından itibaren alınmaya başlanmıştı.
Milliyet

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

TOKİ fotoğraf yarışması düzenliyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), tarafından düzenlenen "Toplu Konut ve İnsan" konulu "Ulusal renkli baskı fotoğraf yarışmasına" katılımlar 27 Eylül'de sona eriyor. Yarışma amatör ve profesyonel bütün katılımcılara açık olacak. Yarışma, "Toplu konut alanlarında yaşama dair kesitleri ortaya koymak" amacıyla düzenleniyor. Her yarışmacının en fazla 4 fotoğraf gönderebileceği yarışmada birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalardan 10'unun da mansiyon ve bin TL para ödülü ile ödüllendirileceği belirtildi. Sonuçların 5 Ekim'de açıklanacağı yarışmada dereceye giren çalışmalar 23-24 Ekim'de Ankara ve İstanbul'da sergilenecek, ayrıca ödül kazanan, satın alınan ve sergilenen fotoğraflarda bir katalog oluşturulacak.
Sabah

TOKİ´den ödüllü yarışma

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı´nın "Toplu Konut ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında sona yaklaşıldı. Amatör ve profesyonel bütün katılımcılara açık olan "Ulusal renkli baskı fotoğraf yarışması"na katılımlar 27 Eylül´de sona eriyor. Her yarışmacının en fazla 4 fotoğraf gönderebildiği yarışmada birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. Yarışmaya katılan çalışmalardan 10´u mansiyon ve bin TL para ödülü ile ödüllendirilecek. Yarışma sonuçları 5 Ekim´de açıklanacak. Dereceye giren çalışmalar 23-24 Ekim günlerinde Ankara ve İstanbul´da sergilenecek. Ödül kazanan, satın alınan ve sergilenen fotoğraflardan bir katalog oluşturulacak.
Hürriyet


Geri Dön