24 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru şartları!

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru şartları!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi 22 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. Projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru şartları...



Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Alt gelir grubu kapsamında 888 adet konutun kurayla satıldığı projede 75,09 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor.


Aylık taksitlerin 341 bin TL'den başladığı  TOKİ  Gaziantep Beykent Evleri fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında değişiyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor.


Konut teslimlerinin sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde gerçekleşmesi öngörülen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuruları 20 Nisan ile 15 Mayıs 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinata, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Projede 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru şartları!

1-)  T.C. vatandaşı olması,


2-) Gaziantep il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


3-) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç)


4-) Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekiyor, ancak eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 


5-) Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-₺ olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-₺ olması gerekiyor. 


6-) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön