28 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Konutları'nın taksitleri 341 liradan başlayacak!

TOKİ Gaziantep Konutları'nın taksitleri 341 liradan başlayacak!

Gaziantep’teki projeye dair ipuçları veren TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.



Toplu Konut İdaresi’nden Gazianteplilere müjde. Gaziantep’te ki projeye dair ipuçları veren  TOKİ Başkanı Ergün Turan projede konut taksitlerinin 341 liradan başlayacağını belirterek binlerce dar gelirli aileye müjdeyi verdi.


YAPILACAK ÇOK İŞ VAR


Turan, Türkiye’deki müteahhitlik sektörünün yapacak çok işi olduğunu ancak son 10 yılda yurt dışı müteahhitlik anlamında çok ciddi bir adım olmadığını anlattı. Turan, “Yurt içi çok hareketli olduğu için firmalar iç pazara yöneldi. Ama bizim dış pazarlarda da yer almamız gerekli. Ülkemize değer kazandırmamız içinaçılım şart.  TOKİ  olarak buna katkı sağlayacak bir yapıya ihtiyacımız var” dedi. 


HEDEF ORTA VE ALT GELİR GRUBU


Orta ve alt gelir grubu konutlarla ilgilendiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Turan, “Üst segmentteki konutlarla ilgilenmiyoruz. Onları özel sektör üretebilir” dedi. Bu doğrultuda İstanbul’da ve Anadolu’nun birçok bölgesinde, konutlar inşa ettiklerini belirten Turan, son olarak Gaziantep’de hayata geçirecekleri projeleri hakkında bilgi verdi.


Vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunulacak olan projede, aylık konut taksitleri 341 ile bin 289 lira arasında değişiyor. 3+1 konut fiyattan 100 bin 204 ile 137 bin 551 lira arasında, 2+Herin fiyattan ise 69 bin 756 ile 93 bin 87 lira arasında farklılık gösteriyor. 


Oluşum


Geri Dön