16 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.



Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis inşa ediliyor. 


Şahinbey Belediyesi’nin her mahalleye bir sosyal tesis sloganıyla yaptığı çalışmalar aralıksız sürerken Gaziantep’in yeni yerleşim yeri olan Mavikent Mahallesi’ne toplam inşaat alanı 1.291 m olan cami ve sosyal tesis inşaatı devam ediyor. 


İatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda sosyal tesis inşa edildiğini söyleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefiyle yola çıktık. Şahinbey Belediyesi olarak vatandaşlarımıza uygun şartlarda verdiğimiz Mavikent konutlarımıza da yeni bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mavikent Mahallemiz ’de taziye evi ve sosyal tesisi ihtiyacı vardı. Bizde bu ihtiyacı giderme adına gerekli ön çalışmaları tamamladıktan sonra inşaat çalışmaları başladı. 430 m2 alan üzerine inşa edilen sosyal tesisimizde hem erkek hem bayan kardeşlerimiz için taziye evi ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği kurslar bulunacak. Tesisimizin şimdiden mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.




Milliyet


Geri Dön