29 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi başvuruları! 96 bin lira!

TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi başvuruları! 96 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep-Nizip Fatih Sultan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Gaziantep-Nizip Fatih Sultan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 8 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak.Proje kapsamında satışa açılmamış olan diğer konutlar da, bloklardaki doluluk oranı dikkate alınarak bloklar halinde satışa arz edilecek.



Gaziantep-Nizip Fatih Sultan Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecektir. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 10 Mart – 31 Mart 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Gaziantep Nizip Fatih Sultan Mahallesi'nde satışa sunulan 8 adet 3+1 dairenin en yüksek fiyatı 111 bin 902 lira, en düşük daire fiyatı ise 96 bin 957 lira olarak belirlendi. 


İlanın detayı için tıklayın



Geri Dön