25 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde toplamda 20 konut kuralı satılacak. Peki, TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?



Gaziantep Güzelvadi 247 Adet Konut Projesi kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilmekte olan 20 adet konut kura yönetimi ile satışa sunulacak. 


TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli projesindeki daireler için başvurular t, 05 - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında kabul edilecek. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi projesinde “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda, Banka ve TOKİ yetkilileri denetiminde, 21 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Kura sırasında 10 adet yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön