24 / 04 / 2024

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla!

Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent'te 12 bin TL peşinatla konut sahibi olunuyor. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri projesi kapsamında başvurular 27 Eylül tarihine kadar devam edecek...



Gaziantep'te Şahinbey Bölgesi içinde inşa edilen TOKİ Mavikent projesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından yükseliyor. 


Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent projesi kapsamında 1.000 konut yer alıyor. Bu konutlar Nisan 2013'te kura yöntemiyle satışa sunulmuştu. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent başvuruları ise 12 Ağustos'ta başladı. 


Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent Evleri'nde başvurular 27 Eylül'e kadar sürecek. Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent satış fiyatları 60 bin TL olarak belirlendi. 


Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent te 12 bin TL peşinatla!


Toki Gaziantep Şahinbey Mavikent ödemeler kapsamında peşinatlar 12 bin TL olarak belirlendi. Taksitler ise 400 lira.... Ayrıca Ocak-Nisan-Temmuz-Ekim 2014'te 3 bin TL'lik ara ödemeler de yapılıyor. 


Toki Gaziantep Şahinbey projesi kapsamında konutlar 93 metrekarelik 2+1'lerden meydana geliyor. Başvuru müracaatlarının Şahinbey Belediyesi Hizmet Binası'ndan yapıldığı Toki Gaziantep Şahinbey Evleri'nde taksitler teslimlerle başlayacak. Teslimler ise belediyenin belirlediği programla yapılacak. 


Geri Dön