24 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru belgeleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru belgeleri!

Yüzde 12 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura satışları kapsamında başvuruları 20 Nisan'da başlayacak. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru belgeleri...



TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te 75,09 metrekare olarak 2+1 daireler yer alıyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent projesinde toplam 888 adet konut kura yöntemiyle alt gelir grubuna özel olarak satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında değişiyor.


Başvuruları 20 Nisan ile 15 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecek olan Gaziantep Beykent  TOKİ  Konutları başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş. Karataş şubesi yürütecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan kısım 180 ay vadelendiriliyor. Projede aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent başvuru belgeleri!

1-) Nüfus Cüzdanı fotokopisi,


2-) Hane halkı gelirinin en fazla net 3 bin 200 TL olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri,


- Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.)


-  Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belgeleri,


- Şehit aileleri, terör, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “belgeyi”


- Engelli vatandaşlarımızın, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz etmeleri gerekiyor. 


- Başvuru formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak bankaya teslim edildiğinde başvuru yapılabiliyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön