25 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

103 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki,TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası ne zaman?



Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilmekte olan 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki daireler için başvurular 30 Mart'ta başlamıştı ve 14 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli 2017 kurası 21 Nisan 2017 tarihinde noter huzurunda, Banka ve TOKİ  yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecek. 


Emeklilerden konut başvurusunda talep edilen, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren belge, başvuruda kolaylık sağlamak amacıyla satış sözleşmesi imzalama aşamasında talep edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön