23 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamındaki 103 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli başvuruları 2017...



Gaziantep Şehitkamil Projesi kapsamında üretilmekte olan 103 konut, Emekli Vatandaşlarımız için, kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki dairelerin başvuruları 30 Mart - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında kabul edilecek. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek. 


Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 24 Nisan 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep İli Şubeleri’nden geri alabilecek.


“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda, Banka ve  TOKİ   yetkilileri denetiminde, 21 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön