19 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?



Gaziantep Şehitkamil 466 Adet Konut Projesi kapsamında  TOKİ  tarafından inşa ettirilmekte olan 103 konut, 30 Mart - 14 Nisan 2017 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında satışa sunuldu. 


Konutların peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde %5 (yüzde beş) oranında BSMV, satış aşamasında Banka tarafından

tahsil edilecek.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası 21 Nisan 2017 tarihinde noter huzurunda, Banka ve TOKİ  yetkilileri denetiminde gerçekleşecek. 


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Kura sırasında 50 adet yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön