28 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Şirinevler Kura çekilişi! Canlı yayın!

TOKİ Gaziantep Şirinevler Kura çekilişi! Canlı yayın!

Toplu Konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların kuraları çekiliyor. Şehitkamil Belediyesi’nin, yaptırdığı sosyal konutların kura çekilişi gerçekleşiyor. Kura Çekilişi 5 kanalda canlı yayınlanıyor...



Şehitkamil Belediyesi, Gaziantepli vatandaşların konut sahibi olması için üç ayrı bölgede yapılan toplu konut çalışmalarında ilk olarak Şirinevler bölgesindeki 2+1 konutların kuraları çekiliyor. Şehitkamil Belediyesi’nin, yaptırdığı sosyal konutların kura çekilişi gerçekleşiyor. Kura Çekilişi 5 kanalda canlı yayınlanıyor.


Gaziantep Şirinevler  TOKİ  Evleri 'nde yer alan konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nde başvurular 16 Eylül 2013 tarihine kadar kabul ediliyor projeden 395 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor.


Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri projesi için son başvurular  16 Eylül 2013 tarhinde gerçekleşti. Gaziantep Şirinevler TOKİ Evleri 'nin teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor.


4 Ekim Cuma günü (bugün) saat 15;00’da başlayan kura çekilişi noter huzurunda devam ediyor. Kura Çekilişi Olay TV, Mega Tv, Hisar TV, GRT TV ve Kanal27 TV’de canlı olarak yayınlanıyor.


http://www.sehitkamil.bel.tr/



Geri Dön