24 / 04 / 2024

TOKİ, Gaziantep'te hastane yaptıracak!

TOKİ, Gaziantep'te hastane yaptıracak!

TOKİ, Gaziantep-Islahiye'ye 100 yataklı hastane, Ardahan-Göle Gülenter'e 352 adet konut sosyal donatı yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Gaziantep-Islahiye'ye 100 yataklı hastane, Ardahan-Göle Gülenter'e 352 adet konut sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.

Gaziantep Islahiye'ye konvansiyonel kalıp sistemiyle 100 yataklı hastane inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak. Yer tesliminden itibaren 700 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 18 Kasım 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

ARDAHAN GÖLE GÜLENTER KONUTLARI
TOKİ Ardahan Göle Gülenter'e 352 adet konut ticaret merkezi cami, şadırvan adaiçi genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak. İhale, 4 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihale ile tünel kalıp sistemiyle 352 adet konut 1 adet ticaret merkezi 1 adet cami 1 adet şadırvan adaiçi genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

İHALE KOŞULLARI
Gaziantep-Islahiye'ye 100 yataklı hastane, Ardahan-Göle Gülenter'e 352 adet konut sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den temin edebilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. Söz konusu ihalelerde işin tamamı için teklif verilecek.
AA


Geri Dön