29 / 03 / 2024

TOKİ Gaziosmanpaşa arsasına en yüksek teklif Fuzul Yapı'dan!

TOKİ Gaziosmanpaşa arsasına en yüksek teklif Fuzul Yapı'dan!

TOKİ’nin İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı.



TOKİ’nin İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı.

En yüksek teklif 350 milyon TL

İhalede ilk oturumu 29 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. İhalenin ikinci oturumu TOKİ’nin İstanbul hizmet binasında 15 Temmuz saat 11.00’de yapıldı. Sektörde iş yapan sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon TL ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’ndan geldi. 

En yüksek idare payı geliri 126 milyon TL

En yüksek idare payı geliri 126 milyon TL ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’ndan gelen ihalenin ikinci oturumundan sonra  TOKİ  tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak.

İhalenin ikinci oturumuna sekiz firma katıldı

TOKİ, tarafından yapılan ihaleye katılan sektördeki sekiz firma ise şu şekilde: Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı Tur. Ve Sağlık A.Ş. İş Ortaklığı, Ral Yapı Müh. İnş. Turz. Eml. Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Gül İnş. Turz. Ve Tic. A.Ş. & Elit İnş. Eğt. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Mesa Mesken San. A.Ş., Başyapı İnş. Taah. Tur. Ve San. Dış Tic. Ltd. Şti., Albayrak Turz. Seyahat İnş. Tic. A. Ş., Nuhoğlu İnş. San. Ve Tic. A.Ş.

Proje geliştirilecek

İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle yapılan ihaleyi kazanan firmanın açıklamasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak. 


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


TOKİ'nin Gaziosmanpaşa'daki taşınmazı, "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle ihale edildi.


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde satışa sunulan arsaların ihaleleri tamamlandı. 


İlk oturumu 29 Haziran'da gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumu TOKİ'nin İstanbul'daki hizmet binasında gerçekleştirildi. Sektörde iş yapan 8 firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lira ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan geldi.


En yüksek idare payı gelirinin 126 milyon lira ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan geldiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"İhalenin ikinci oturumundan sonra TOKİ tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak. TOKİ, tarafından yapılan ihaleye katılan sektördeki 8 firmanın arasında Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı Tur. Ve Sağlık A.Ş. İş Ortaklığı, Ral Yapı Müh. İnş. Turz. Eml. Gıda San. Tic. Ltd. Şti, Gül İnş. Turz. Ve Tic. A.Ş. & Elit İnş. Eğt. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Mesa Mesken San. A.Ş., Başyapı İnş. Taah. Tur. Ve San. Dış Tic. Ltd. Şti., Albayrak Turz. Seyahat İnş. Tic. A. Ş., Nuhoğlu İnş. San. Ve Tic. A.Ş. yer aldı. İhaleyi kazanan firmanın açıklamasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak." 


AA



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Gaziosmanpaşa’daki taşınmazı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihale edildi.


TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, Karayolları Mahallesi 6619 ada 8 parsel ve 10086 ada 1 parselde satışa sunulan arsaların ihaleleri tamamlandı. İlk oturumu 29 Haziran’da gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumuna 8 firma katıldı. İkinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lira ile Fuzul Yapı & Yol İnşaat İş Ortaklığı’ndan geldi. 


En yüksek idare payı gelirinin 126 milyon lira olduğu belirtilen açıklamada, “İhaleye, Fuzul Yapı- Yol İnşaat İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı İş Ortaklığı, Ral Yapı, Gül & Elit İnşaat İş Ortaklığı, Mesa Mesken, Başyapı, Albayrak, Nuhoğlu şirketleri katıldı. İhaleyi kazanan firmanın açıklanmasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak” denildi.  

             

Avrupa Konutları TEM projesinin hemen yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihalenin ilk oturumuna 8 firma katılmıştı.  

Gül-Elit İnşaat, Mesa Mesken, İhlas, Nuhoğlu, Başyapı, Fuzul-Yol İnşaat, Albayrak ve Ral Yapı ihalede teklif veren firmalar oldu. 


Milliyet




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İstanbul Gaziosmanpaşa (GOP) Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı" modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı. Sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon TL ile Fuzul Yapı & Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. En yüksek idare payı geliri 126 milyon TL ile Fuzul Yapı & Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan gelen ihalenin ikinci oturumundan sonra TOKİ tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak. Kazanan firma söz konusu arsalara konut projesi yapacak. İhaleye İhlas Holding ve Sağlık A.Ş. İş Ortaklığı, Rai Yapı, Gül 8ı Elit İnşaat İş Ortaklığı, Mesa Mesken, Başyapı İnşaat, Albayrak Turizm ve Nuhoğlu İnşaat da katıldı. 




Habertürk




Haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ'nin Gaziosmanpaşa'daki taşınmazı, "arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı" yöntemiyle ihale edildi. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde satışa sunulan arsaların ihaleleri tamamlandı. İlk oturumu 29 Haziran'da gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumu TOKİ'nin İstanbul'daki hizmet binasında gerçekleştirildi. Sektörde iş yapan 8 firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lira ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı'ndan geldi. 



Son An


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı


TOKİ’nin İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı. İhalede ilk oturumu 29 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. İhalenin ikinci oturumu TOKİ’nin İstanbul hizmet binasında dün gerçekleştirildi. Sektörde iş yapan 8 firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lirayla ile Fuzul Yapı  ve Yol İnşaat İş Ortaklığı’ndan geldi. En yüksek idare payı geliri 126 milyon lira ile yine aynı iş ortaklığından gelen ihalenin ikinci oturumundan sonra TOKİ tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak. İhalenin ikinci oturumuna sekiz firma katıldı. 


İhaleye kimler katıldı? 


- Fuzul Yapı ve Yol İnşaat İş Ortaklığı, 

- İhlas Holding A.Ş. ve İhlas Yapı İş Ortaklığı, 

- Ral Yapı Gül İnşaat ve Elit İnşaat İş Ortaklığı, 

- Mesa Başyapı Albayrak Turz. Nuhoğlu İnşaat


Proje geliştirilecek 


İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle yapılan ihaleyi kazanan firmanın açıklamasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak. 


Akşam




Haber Büyük Torbalı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Gaziosmanpaşa'daki taşınmazı, arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle ihale edildi. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Karayolları Mahallesi 6619 ada 8 parsel ve 10086 ada 1 parselde satışa sunulan arsaların ihaleleri tamamlandı. İlk oturumu 29 Haziran'da gerçekleştirilen ihalenin ikinci oturumuna 8 firma katıldı. İkinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon lira ile Fuzul Yapı & Yol İnşaat İş Ortaklığı'ndan geldi. En yüksek idare payı gelirinin 126 milyon lira olduğu belirtilen açıklamada, "İhaleye, Fuzul Yapı-Yol İnşaat İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı İş Ortaklığı, Rai Yapı, Gül & Elit İnşaat İş Ortaklığı, Mesa Mesken, Başyapı, Albayrak, Nuhoğlu şirketleri katıldı. İhaleyi kazanan firmanın açıklanmasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak" denildi. Avrupa Konutları TEM projesinin hemen yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihalenin ilk oturumuna 8 firma katılmıştı. 





Büyük Torbalı Gazetesi


Geri Dön