18 / 04 / 2024

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

TOKİ Giresun Aksu Konutları ilk etabının kaba inşaatı tamamlandı!

Vali Hasan Karahan, Aksu mevkiinde yükselen TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi.



Vali Hasan Karahan, SEKA-AKSU mevkiinde bulunan  TOKİ  inşaatında incelemelerde bulundu. Yüklenici firma yetkilisi Murat Özer; Toplamda 19 Blok olan inşaatın kaba inşaatının bittiğini, ince işçiliğinin devam ettiğini söyledi. Blokların 8 ve 9 kat üzerinden olduğunu ve her katta 4 dairenin mevcut olduğunu bildirdi. Yapılmakta olan dairelerin 90 ve 130 m2 olmak üzere iki çeşit olduğunu ve her dairenin bir balkonu bulunduğunu ifade etti. 


İnşaata 01.06.2015 tarihinde yer teslimiyle başlandığını ve bitirilmesi için 600 iş günü verildiğini normal şartlarda 20.01.2017 tarihinde bitirileceğini söyledi. Ayrıca sitenin içerisinde 2 ticaret merkezi ve 2 caminin de olacağını sözlerine ekledi. İnşaatın yapım sürecinden memnun olduğunu söyleyen Vali Karahan, Yüklenici firma yetkililerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 


Giresun Öncü Gazetesi


Geri Dön