16 / 04 / 2024

TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

TOKİ'nin Giresun Güce projesinde stoklarda kalan 2 adet konut açık satış ile satılıyor. Peki, TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru tarihi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Güce Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışta. 


Giresun Güce Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Güce Şubesi olarak belirlendi. 


TOKİ Giresun Güce 2017 son başvuru!

16 Ocak 2017 tarihinde başvuruların alınmaya başlandığı  TOKİ  Giresun Güce projesinde son başvuru tarihi  30 Haziran 2017.


Konut alıcısının; kendisine, eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklarına ait tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmadığına dair, T.C Ziraat Bankası Güce Şubesi nezdinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında alıcılar tarafından taahhütname imzalanacak.


Projede konut büyüklükleri ve mahal listelerinde bir çelişki olduğu takdirde uygulama projesi ve sözleşmedeki bilgiler esas kabul edilecek.


Dosya için tıklayın



Geri Dön