19 / 04 / 2024

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de 592 adet konutu kuralı olarak satışa çıkarıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan  592 adet konut kura yöntemiyle satışa sunulacak. 


Kura yöntemiyle satışa çıkacak olan  TOKİ  Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.


Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde, şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimleri, en az yüzde 40 özürlü vatandaşlar ve diğer konut alıcılarının başvuruları kabul edilecek. 


TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi  21 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projedeki daireler için 2 bin TL başvuru bedelinin tahsil edilmesi gerekiyor. 


Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de yer alan dairelerin fiyatları  153 bin 996 TL ile 253 bin 240 TL arasında değişiklik gösteriyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de yüzde 10 indirimli fiyatlar için 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön