26 / 04 / 2024

TOKİ, Gümüşhane Bağlarbaşı'na 1000 konut yapacak!

TOKİ, Gümüşhane Bağlarbaşı'na 1000 konut yapacak!

TOKİ, Bağlarbaşı'na 1000 konut yapacak. GÜMÜŞHANE'DE üniversitenin de etkisiyle artan kent merkezi nüfusu konut ihtiyacını had safhaya taşırken, TOKİ'nin Gümüşhane'ye gelip gelmeyeceğini Belediye Başkanı Ercan Çimen cevaplandırdı.



GÜMÜŞHANE'DE üniversitenin de etkisiyle artan kent merkezi nüfusu konut ihtiyacını had safhaya taşırken, TOKİ'nin Gümüşhane'ye gelip gelmeyeceğini Belediye Başkanı Ercan Çimen cevaplandırdı. 


BAĞLARBAŞI'NA 600-1000 KONUT GELİYOR 


Geçtiğimiz haftalarda TOKİ'den bir heyetin Gümüşhane'ye gelerek Bağlarbaşı Mahallesi mezarlığının üst tarafındaki akında incelemelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Çimen, bu alana TOKİBelediye işbirliğiyle öOO ile 1000 arasında bir konut yapımı planladıklarını söyledi. 


42 KONUTLARIN YANINA 100 KONUT DAHA 


Konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Çimen, 2015 yılı içerisinde  TOKİ  işbirliğiyle Gümüşhane'ye yeni konutlar kazandırmak istediklerini belirterek, ayrıca Yeni Mahallede yaptıkları 42 konutların yanında 100 konut daha yapacaklarını kaydetti. 


HASANBEY VE GÜZELLER MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM 


Hasanbey Mahallesi ve Güzeller Mahallesinde de kentsel dönüşüm çalışmaları yapılacağını dile getiren Çimen, Hasanbey Mahallesinin Devlet Hastanesi karşısına gelen bölümünde ki alanın kentsel dönüşüm alanı ikin edilerek burada müteahhitler aracılığıyla öOO konutluk kentsel dönüşüm yapıldığını hatırlattı. 


Gümüşkoza Gazetesi


Geri Dön