28 / 03 / 2024

TOKİ, Halkalı eğlence parkı arsasını satışa çıkardı!

TOKİ, Halkalı eğlence parkı arsasını satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Halkalı Atakent Doğa Eğlence Parkı inşaatı arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini ihaleye çıkardı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Halkalı Atakent özel proje alanı ile doğa ve eğlence parkı inşaatı arsa satışı gelir paylaşımı işini ihale edecek. Teklif dosyaları en geç 6 Aralık 2010 günü saat 15.00'e kadar Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent/Ankara Toplu Konut İdaresi İhale Komisyon Başkanlığına teslime edilmeli. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayın


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

--

TOKİ'den İstanbul'da eğlence parkı ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Halkalı, Atakent özel proje alanı ile doğa ve eğlence parkı inşaatının arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işini ihaleye çıkardı.

İhale, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinin ilgili maddesi uyarınca açık ihale usulü ile yapılacak.

Uluslararası olmayan ihaleye, yerli ve yabancı inşaat firmaları ve bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimler katılabilecek.

İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, bedel ödeyerek TOKİ"den satın alabilecekler.

şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 6 Aralık 2010 tarihinde saat 15.00"e kadar Toplu Konut İdaresi İhale Komisyonu Başkanlığına verilecek.

Buna göre aynı gün, aynı saatte istekliler huzurunda ihale komisyonu tarafından açılacak.

Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler, 13 Aralık 2010 tarihinde ve saat 15.00"te yapılacak ikinci oturuma davet edilecek.

Geçici teminat tutarı, isteklinin arsa satış karşılığı idare payı geliri (AKİPG)"nin yüzde 3"ü, kesin teminat tutarı ise idare payı geliri (AKİPG)"nin yüzde 6"sı kadar olacak.
AA

Basında yer alan diğer haberler:

TOKİ Eğlence parkı için ihale düzenledi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Halkalı Atakent "teki arsasını doğa ve eğlence parkı yaptırmak üzere ihale edecek. Teklif dosyaları nı en geç 6 Aralık 2010 günü saat 15.00'e kadar kabul edecek olan TOKİ, ihaleyi de aynı tarihte gerçekleştirecek.

 


Geri Dön