19 / 04 / 2024

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

Toplamda 150 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı 2016 TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde başvuru bedeli 500 liradır. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler...



Toplamda 150 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı Emekli  TOKİ  Hatay Reyhanlı Evleri'nde fiyat listesi henüz açıklanmadı. 


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Hatay ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


2016 TOKİ Emekli Hatay Reyhanlı'da ödeme planına göre yüzde 12 peşinde kalanı 180 ayda vade imkanı sunulurken diğer seçenek olarak yüzde 20 peşinat sağlandığında kalan tutarı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri bugün başlıyor ve 31 Mart 2016 Perşembe gününe kadar devam ediyor.  Projede başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda yer alan belgeler dışında gerekli görüldüğünde ek belgeler istenebilecektir.



Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön