16 / 04 / 2024

TOKİ Hatay Reyhanlı'da 414 konut inşa edecek!

TOKİ Hatay Reyhanlı'da 414 konut inşa edecek!

Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Reyhanlı'ya 414 sosyal konut yapacağını açıkladı. Reyhanlı'da yapılacak 414 TOKİ konut inşaatının ihalesi ise 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.



Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Reyhanlı'ya 414 sosyal konut yapacağını açıkladı. Reyhanlı'da yapılacak 414  TOKİ  konut inşaatının ihalesi ise 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 3. etap olarak Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan Toplu Konutları için Reyhanlı belediyesince yer temin edildiğini ve ihalenin 26 Ocak günü yapılacağını söyledi. Başkan Şanverdi, "Yeni bir konut projesine start veriliyor. Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan konutların 2-1 ve 3-1 olarak inşa edilecek, ayrıca bir adet büfe ve 3 adet su deposu ile çevre düzenlemesi de yapılacak. Konutlar 650 günde tamamlanacak. TOKİ'nin yapacağı 414 konut ilçemizde 3. etap olacak. Konutlardan evi olmayan emekliler de yararlanacak. İlçemize 3. etap TOKİ yapılacağı yönünde daha önce söz vermiştik. Böylece sözümüzü yerine getiriyoruz. Reyhanlı'da evsiz vatandaşımızı bırakmayacağız" dedi.


Habertürk


Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Hatay’ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Reyhanlı’ya 414 sosyal konut yapacağını açıkladı.

Reyhanlı’da yapılacak 414 TOKİ konut inşaatının ihalesi ise 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 3. etap olarak Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan Toplu Konutları için Reyhanlı belediyesince yer temin edildiğini ve ihalenin 26 Ocak günü yapılacağını söyledi.

Başkan Şanverdi, “Yeni bir konut projesine start veriliyor. Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan konutların 2-1 ve 3-1 olarak inşa edilecek, ayrıca bir adet büfe ve 3 adet su deposu ile çevre düzenlemesi de yapılacak. Konutlar 650 günde tamamlanacak. TOKİ’nin yapacağı 414 konut ilçemizde 3. etap olacak. Konutlardan evi olmayan emekliler de yararlanacak. İlçemize 3. etap TOKİ yapılacağı yönünde daha önce söz vermiştik. Böylece sözümüzü yerine getiriyoruz. Reyhanlı’da evsiz vatandaşımızı bırakmayacağız” dedi.


Geri Dön