26 / 04 / 2024

TOKİ Heyeti Dinar 110 Konutlar'ı inceledi!

TOKİ Heyeti Dinar 110 Konutlar'ı inceledi!

TOKİ geçici kabul heyeti. Dinarda 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi




Toplu  Konut İradesine (TOKİ) bağlı bir heyet, ilçemizde bulunan 110 Konutların kontrolü için Dinar'a gelerek incelemelerde bulundu. Ankara'dan bina denetimi için gelen  TOKİ  Daire Başkanı Mimar Hüseyin Saral, TOKÎ Kontrolörü İnşaat Mühendisi Ahmet Deniz ve beraberlerinde bulunan teknik heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğü personellerinden İnşaat Mühendisi Filiz Esen ve Harita Teknikeri Erkan Özkan 110 konutlar bölgesinde bir araya gelerek konu hakkında istişarede bulundular. 


KÖMÜRLÜK YAPILMASI İÇİN İZİN VERİLDİ 

TOKİ geçici kabul heyeti, ilçedeki 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi. 110 Konutlar Yapı Müteahhit'ine eksiklerin giderilmesi için süre verildi. Alman bilgiye göre, vatandaşların kömürlük talebi TOKİ tarafından değerlendirilerek kömürlük yapılmasına karar verildiği öğrenildi. 



Afyon Kurtuluş Gazetesi


Geri Dön