28 / 03 / 2024

TOKİ ihalelerini kazanan firmalar belli oldu!

TOKİ ihalelerini kazanan firmalar belli oldu!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Adıyaman-Gölbaşı 2. etap, Manisa merkez-Osmancalı ve Gördes, Van-Merkez ve İstanbul-Kayabaşı konutları, altyapı ile sosyal donatı inşaatı için açılan ihaleleri kazanan firmalar belli oldu



TOKİ, Manisa Turgutlu'ya hastane, Erzurum-Hınıs'a okul, Ankara-Yapracık, İstanbul-Kayabaşı ile Sivas merkeze konut ve altyapı inşaatları için ihale açtı.

Adıyaman Gölbaşı 2. etaba 392 adet konut, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı için açılan ihaleyi toplam 21 milyon 875 bin 387 lira
bedelle, "Merkez Yapı İnşaat Taahhüt Enerji ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş." kazandı.

İşin başlangıç tarihi 14 Nisan 2009, bitiş tarihi ise 25 Nisan 2011 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 1 Haziran 2009 tarihinde yapılan ihale için 3 firma teklif verdi.

Komisyon başkanlığı bu tekliflerin tümünü geçerli saydı.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle konut, ilköğretim okulu, Bekçi kulübesi, ticaret merkezi, cami ile ada içi ve genel altyapı inşaatları gerçekleştirilecek.

MANİSA MERKEZ OSMANCALI ÇAMALANI'NA OKUL YAPTIRILACAK
Manisa merkez Osmancalı Çamalanı mevkine konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 16 derslikli kız meslek lisesi, Manisa Gördes'e 1 adet 24 derslikli lise ile altyapıları ve çevre düzenlemesi inşaatı işleri için açılan ihale, toplam 5 milyon 693 bin lira bedelle sonuçlandı.

İhaleyi söz konusu bedelle, "Yunus Keskin Mühendislik Limited Şirketi" kazandı.

Başlangıç tarihi 7 Ağustos 2009, bitiş tarihi ise 30 Mart 2011 olarak belirlenen ihale için toplam 5 firma teklif verdi.

Komisyon başkanlığı bu tekliflerin 3 adedini geçerli saydı.

Açık ihale usulü ile 15 Haziran 2009 tarihinde yapılan ihale ile betonarme karkas 1 adet 16 derslikli kız meslek lisesi, 1 adet 24 derslikli lise, 2 adet bekçi kulübesi ile altyapıları ve çevre düzenlemesi inşaatı
gerçekleştirilecek.

VAN MERKEZ-KEVENLİ
TOKİ, Van Merkez Kevenli'ye tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 800 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet sosyal tesis ile ada içi altyapı, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini 22 milyon 880 bin lira bedelle, "Niyazi Bayramoğlu" kazandı.

İşin başlangıç tarihi 20 Mart 2009, bitiş tarihi ise 19 Mart 2011 olarak belirlendi. Açık ihale usulü ile 11 Şubat 2009 tarihinde yapılan ihale için 2 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin her ikisini de geçerli saymıştı.

İSTANBUL-KAYABAŞI
Öte yandan TOKİ, İstanbul Kayabaşı 10. bölgeye bin 194 adet konut ile ada içi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini de sonuçlandırdı.

Açık ihale usulü ile 5 Mart 2009 tarihinde yapılan ihaleyi 54 milyon 707 bin lira bedelle, "Yeni Sarf İnşaat Madeni Yağlar Petrol ürünleri Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi" kazandı.

Tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas bin 194 adet konut ile ada içi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı için açılan ihalede işin başlangıç tarihi 13 Nisan 2009, bitiş tarihi ise 3 Aralık 2010 olarak belirlendi.

Toplam 8 firmanın teklif verdiği ihalede komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

MANİSA TURGUTLU'YA 300 YATAKLI HASTANE YAPTIRILACAK
Öte yandan  TOKİ  Manisa Turgutlu'ya 300 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi için ihale açtı.

Konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 1 adet 300 yataklı hastane inşaatı, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesi, 14 Eylül 2009 tarihinde saat 14.30'da "açık ihale usulü" ile TOKİ'de yapılacak.

Yer tesliminden itibaren bin 200 günlük süreyi kapsayacak olan hastane inşaatı ihalesinde yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

ERZURUM-HINIS
TOKİ Erzurum Hınıs mevkine 16 derslikli lise, 200 kişilik pansiyon - Erzurum Kandilli Aşkale'ye cami inşaatları ile bunlara bağlı ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini de ihaleye çıkardı.

İhale, 2 Eylül 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 1 adet 16 derslikli lise, 1 adet 200 kişilik pansiyon, 1 adet cami inşaatları ile bunlara ait altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

SİVAS MERKEZ YENİMAHALLE
Sivas Merkez Yenimahalle'ye de 628 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu inşaatları ile çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Tünel kalıp sistemi ile betonarme karkas 628 konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet sosyal tesis, 1 adet büfe, 1 adet ilköğretim okulu inşaatı, altyapı ile çevre düzenlemesi işlerinin ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 650 gün olarak belirlendi.

İhaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

ANKARA-YAPRACIK
Öte yandan TOKİ,  Ankara  Yapracık 12. bölgeye 948 adet konut, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işlerini gerçekleştirecek.

Yer tesliminden itibaren 650 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 17 Eylül 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü ile yapılacak.

İhaleye yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

Söz konusu ihale tünel kalıp sistemiyle 948 adet konut, konvansiyonel kalıp ile 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesini kapsayacak.

İSTANBUL-KAYABAŞI
İstanbul Kayabaşı 15.bölgeye bin 90 adet konut, 2 adet kafeterya, 6 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı da ihaleye çıkarıldı.

Tünel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas bin 90 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak betonarme karkas 2 adet kafeterya, 6 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi, 16 Eylül 2009 tarihinde saat 15.00'de TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

İşin süresi yer tesliminden itibaren 650 gün olarak belirlendi.

Söz konusu ihaleye yerli ve yabancı tüm istekliler katılabilecek.

İHALE ŞARTLARI
Manisa Turgutlu'ya hastane, Erzurum-Hınıs'a okul, Ankara-Yapracık, İstanbul-Kayabaşı ile Sivas merkeze konut ve altyapı inşaatları için açılan ihalelere katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön