25 / 04 / 2024

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

TOKİ İncesu 4. Etap kurası 11 Ağustos'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu 4. Etap konutlarının kurası çekiliyor. Kura çekimi 11 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.



Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesi tarafından inşa edilen İncesu merkez Aksu bağları, Örenşehir ve Saraycık Mahallesinde 4. Etap  TOKİ  çalışmalarının devam ettiğini ve ön talep toplandığını söyledi. 


Başkan Karayol, açıklamasında “TOKİ Başkanlığından Belediyemize verilen bilgiye göre İncesu 4. Etap Aksu bağları, Örenşehir ve Saraycık mahallesindeki hak sahibi üyelerimizin konut belirleme kuraları İncesu noteri vasıtası ile yapılacaktır. Kura çekim gün be tarihleri Saraycık TOKİ 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 10.00 İncesu merkez Yavuz Özkan Stadyumunda yapılacaktır. İncesu Merkez Aksu Bağları ve Örenşehir TOKİ kura çekilişi de 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat10:00 da yapılacaktır. Kura çekilişine katılamayan vatandaşlarımızın yerine kuralarını İncesu Noteri çekecektir şimdiden hak sahiplerine hayırlı olsun diliyorum'' ifadelerini kullandı.




Milliyet


Geri Dön