19 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman ve ne kadar olacak?

TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman ve ne kadar olacak?

TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman yapılacak? TOKİ indirim kampanyasında indirim oranı ne kadar olacak? TOKİ indirim oranı yüzde kaç olması bekleniyor? TOKİ konutlarında indirim yapılacak mı? İşte son detaylar...



TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman ve ne kadar olacak?


TOKİ indirim kampanyası 2014 ne zaman başlayacak?  TOKİ  indirim kampanyasında oran belli oldu mu? TOKİ konut satışlarında ne kadar indirim uygulayacak?.. İşte bu sorular tüm yıl boyunca TOKİ'nin telefonlarına ve e-posta kutularına sağanak halinde gelmeye devam ediyor...


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uzunca bir süredir "TOKİ indirim kampanyası 2014 yılında ne zaman ve yüzde kaç oranında olacak?" türü sorularla muhatap oluyor. 


TOKİ indirim kampanyası yapacak mı? Yapmayacak mı? Öğrenmek için tıklayın!


Çünkü 2014 yılının Nisan ve Mayıs aylarında yapılması beklenen indirim yapılmadı ve TOKİ sayesinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, TOKİ'yi telefon ve e-posta yağmuruna tutuyor...


TOKİ 2014 indirimi ne zaman?


TOKİ'de ise Nisan-Mayıs aylarında yapılmayan indirim kampanyasının Ekim veya Kasım ayında gerçekleşmesi bekleniyor. 


TOKİ yetkilileri, Eylül'ün son haftası veya Ekim'in ilk haftasında TOKİ Başkanlığının indirim kampanyası kararının Satış ve Pazarlama Müdürlüğü'ne iletilmesinin beklendiğini söylüyor. 


TOKİ indirim kampanyası 2014 için en kritik tarih ise 20 Ekim. Çünkü TOKİ 2014 indirim kampanyasının 20 Ekim'de ilan edilmesi bekleniyor.


TOKİ 2014 sonbahar indirim kampanyasının ise Kasım 2014'de uygulanması söz konusu... Bu durumda vatandaşlar, 2014 yılı için TOKİ konutlarını Kasım ayında indirim kampanyasından yararlanarak alabilecekler. 


TOKİ, 2015'te indirim kampanyası yapacak mı? Ne zaman? Öğrenmek için tıklayın!


TOKİ indirim kampanyası 2014, indirim oranı ne kadar olacak?


2014 Nisan ve Mayıs aylarında yapılması beklenen ancak gerçekleşmeyen TOKİ indirim kampanyasının Kasım ayında yüzde 20 oranında olabileceği ifade ediliyor. 


TOKİ indirim kampanyasında indirim oranı 2014 yılı için yüzde 20 olarak uygulanması bekleniyor...


TOKİ indirim kampanyası 2014 süreci nasıl işleyecek?


TOKİ Finans Daire Başkanlığı indirim oranını belirleyecek ve TOKİ Başkanlığı'nın onayına sunacak. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan onaylarsa indirim oranı ve kampanya, TOKİ Strateji Daire Başkanlığı'nın onayından geçecek. 


Tüm bu onay aşamasını geçecek indirim kampanyası, son olarak Satış ve Pazarlama Müdürlüğü'ne gönderilecek ve başta TOKİ'nin resmi internet sitesi  olmak üzere tüm gazetelerde ilan edilecek. 


TOKİ indirim kampanyası 2014 hakkında tüm gelişmeler yine ve en önce Türkiye'nin bir numaralı emlak haber sitesi www.emlakkulisi.com da olacak...


Geri Dön