19 / 03 / 2024

TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?

TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçtiğimiz yıl beklenen 2015 indirim kampanyasını yapmıştı, peki 2016 yılı içinde de bir indirim kampanyası yapacak olan TOKİ, indirim kampanyasını ne zaman başlatacak?




Geçtiğimiz yıl beklenen indirim kampanyasını yapan T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2016'da da bir indirim kampanyası yapacak, peki  TOKİ  indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?


TOKİ 2015 indirim kampanyası 23 Şubat tarihinde başlamıştı

TOKİ 2015 indirim kampanyası 23 Şubat itibariyle başlayıp 19 Mart tarihinde sona ermişti. TOKİ 2015 yılı indirim kampanyası kapsamında yüzde 20 indirim uygulanmış ve kampanyadan borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri sahipleri yararlanmıştı.


TOKİ indirim kampanyası 2016 ne zaman başlıyor?

TOKİ Konut Kredileri Dairesi Başkanlığı ve Finansman Daire Başkanlığı'ndan edindiğimiz bilgilere göre TOKİ'nin 2016 indirim kampanyasını en geç Nisan ayında başlatması planlanıyor.


TOKİ indirim kampanyası 2016 nasıl uygulanacak?

TOKİ'nin borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim yapması bekleniyor. İndirim kampanyasında borcunu taksitlendirecek müşteriler için de taksit sayısı ve indirim oranı belirlenecek. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Bunlar satışı süren konut projelerindeki indirim fırsatları bazının başında da belirttiğimiz gibi kimi projeler ilan etmeseler de yüzyüze pazarlıklarda müşteriye özel indirim fırsatları sunabiliyor. Bu nedenle bütçenize uygun, istediğiniz lokasyonda bir ev bulduğunuzda hayalinizden vazgeçmeyin. 


Bunların yanı sıra TOKİ'nin her yıl düzenlediği indirim kampanyasının da yakınlarda başlaması bekleniyor. 


Söz konusu kampanyanın farkı, TOKİ'nin daha önceden sattığı ve ödemeleri devam eden konutlar için müşterilerine uyguladığı bir fırsat olması... 


TOKİ'nin 2016 indirim kampanyasını en geç Nisan ayında başlatması planlanıyor. Buna göre TOKİ'nin mevcut borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim yapması bekleniyor, indirim kampanyasında borcunu taksitlendirecek müşteriler için de taksit sayısı ve indirim oranı belirlenecek. 


Taraf 



Geri Dön