28 / 03 / 2024

TOKİ indirim kampanyası başlattı!

TOKİ indirim kampanyası başlattı!

TOKİ borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, İdare'ye borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yoğun talebi üzerine kampanya düzenlendiği bildirildi.




Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, İdare'ye borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yoğun talebi üzerine kampanya düzenlendiği bildirildi. 


Kampanyadan, satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri halihazırda devam eden konut ve iş yerleri sahiplerinin yararlanacağı belirtilerek, vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerin indirim kampanyasına dahil edilmediği vurgulandı. Açıklamada,  TOKİ  tarafından satışları 2012 sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hali hazırda devam eden 188 bin 230 konut ve 910 iş yerinin bulunduğu bildirildi



Hürses


Geri Dön