26 / 04 / 2024

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?

TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin 43 konutlık Isparta Keçiborlu projesindeki daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Isparta Keçiborlu 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan  43 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunulacak. 


TOKİ Isparta Keçiborlu projesindeki daireler için başvurular, 20 -– 24 Mart 2017 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Keçiborlu Şubesi tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek. 


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 2.000.-TL (İkibinTürkLirası), C1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası) başvuru bedeli 20 – 24 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Isparta Keçiborlu Şubesi tarafından kabul edilecek.


TOKİ Isparta Keçiborlu kura çekimi ne zaman?

“Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; 28 Mart 2017 tarihinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Keçiborlu şubesi tarafından gerçekleştirilecek.


Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. Konut sayısının % 50’si kadar yedek alıcı belirlenecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön