20 / 04 / 2024

TOKİ Isparta'da 4. etap konut çalışmalarına başlıyor!

TOKİ Isparta'da 4. etap konut çalışmalarına başlıyor!

TÜED Şube Başkanı Ersal'ın "Emekliler olarak ucuz konut istiyoruz" çağrısı karşılık buldu. AK Parti Milletvekili Bilgiç, seçimin ardından TOKİ'nin 4. etap konut çalışmalarına başlayacağını duyurdu.




Bir süre önce Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanı Abdulkadir Ersal emekliler ve dar gelirli aileler için  TOKİ  aracılığıyla toplu konut yapılması talebinde bulunmuş ve sadece üyelerinden 1000'in üzerinde imza topladıklarını açıklamıştı. 

Bu talebin ardından AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, konuya sessiz kalmadı ve müjdeli bir açıklamada bulundu. 


"TOKİ İSPARTA'DA 4. ETAP KONUT ÇALIŞMALARIN A BAŞLAYACAK


 Çağrının ardından TOKİ yetkilileriyle görüştüğünü ve dar gelirli vatandaşlar ile emeklileri kaliteli ve ucuz konut sahibi yapacaklarını belirten Bilgiç, "Buradan müjdeyi veriyorum. Seçimin hemen ardından talep toplama çalışmalarını yapacağız ve TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız kanalıyla konut yapım çalışmalarına başlayacağız. Böylece TOKİ İsparta'da 4. etap konut çalışmalarına başlayacak. Emeklilerimizin de, işçimizin de, memurumuzun da, gencimizin de, esnafımızın da yaşlımızın da, kısaca toplumumuzun bütün kesimlerinin sorunlarını bugüne kadar çözen ve çözecek olan tek parti AK Parti'dir. TOKİ 4. etap çalışmalarında ciddi sayıda bir konut yapacak. Ispartamıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu. 


Isparta Postası


Geri Dön