28 / 03 / 2024

TOKİ İstanbul Hadımköy 4. Etapta konut seçim dönemi başladı!

TOKİ İstanbul Hadımköy 4. Etapta konut seçim dönemi başladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından İstanbul Hadımköy 4.Etapta yer alan 112 konutun teslim dönemi bugün başladı...



T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından İstanbul Hadımköy 4.Etapta inşa ettirilmekte olan ve hak sahipleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından belirlenmiş olan Alt Gelir Grubu projesi kapsamında yer alan 112 adet konut için asil hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 13-17 Haziran 2011 tarihlerinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Hadımköy Şubesinde gerçekleştirecekler.

Ayrıca, asil hak sahiplerine becayiş ( karşılıklı konut değiştirme ) yapma hakkı verildi. Her iki asil hak sahibi de, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında Bankada becayiş yapmak istediklerine ilişkin dilekçe imzalayacaklar. Satış sözleşmesi imzalandıktan sonra herhangi bir  değişiklik yapılmayacak.

Asil ve yedek hak sahipleri,  konut peşinat bedelini  ve masraflarını (BSMV ile birlikte Banka  komisyonu)  yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini  T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Hadımköy  Şubesinde imzalayacaklar.

Detaylı duyuru bilgisi için tıklayınız

Geri Dön