25 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Buca konutlarında kuralar çekildi

TOKİ İzmir Buca konutlarında kuralar çekildi

TOKİ tarafından İzmir-Buca'da yapılacak 1. etap'taki 694 konutun kura çekimi Buca Akıncılar Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.



Heyecanın arttığı kura çekimleri mutlu görüntülere sahne oldu. Kura çekiminde başvuru sahipleri büyük heyecan yaşarken, 694 konut en geç 30 ay içerisinde inşaatı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

TOKİ tarafından  İzmir  Buca'da yaptırılacak olan 694 konutluk alt gelir grubuna yönelik konutların kura çekimi Buca Akıncılar Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Buca'da  TOKİ  tarafından yaptırılacak C tipi ve C1 tipi 694 konut için 829 başvurunun yapıldığı bildirilirken altı şehit ve bir gazi aileye kurasız konut alma hakkı tanındı.

Kura çekiminde ismi çıkan vatandaşlar büyük bir heyecan yaşadı. Kura çekimini tribünden izleyen başvuru sahipleri heyecanlı dakikalar yaşarken kurada konut almayı hak kazananlar sevinçlerini dile getirdi. Kurada konut sahibi olanlar çok mutlu oldukları söyleyerek anahtar teslim gününü heyecanla beklediklerini ifade ettiler.

Sabah

Geri Dön