26 / 04 / 2024

Toki İznik'te konut inşa edecek!

Toki İznik'te konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi'nce (TOKİ) İznik ilçesinde 2+1 ve 3+1 konutlar inşa edilecek. Dış görünüşü Osmanlı mimarisine uygun olarak yapılacak konutların Üyecek Mevkisinde inşa edilmesi planlanıyor.



AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı makamında ziyaret etti. 


Ziyarette Sargın, Turan'a İznik işi çini fincan takımı hediye etti. Sargın, ziyarete ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, konut projesi taleplerinin Turan tarafından olumlu karşılandığını bildirdi. 


Konutların inşası için Üyecek mevkisinin belirlendiğini aktaran Sargın, şunları kaydetti: "Yıllardan beri ilçe halkının beklediği TOKİ evlerinin yapımına başlanacak. Seçimlerde söz verdiğimiz gibi düşük ve orta gelir grubuna yönelik toplu konut hamlesi başlattık. TOKİ'ye ait Üyecek mevkisinde bulunan alana inşa edilmesi planlanan konutların içeriği ve dış görünümünün Selçuklu ve Osmanlı mimarisine uygun olması planlanıyor. Konutlar, 2+1 ve 3+1 olarak yapılacak. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun." 



Bursa Kent


Geri Dön