20 / 04 / 2024

TOKİ kampanya 2015!

TOKİ kampanya 2015!

Başvuru tarihlerini kaçıranların kampanyadan yararlanamayacağı TOKİ indirim kampanyası için başvurular bugün başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 oranında indirim uygulanıyor. İşte TOKİ kampanya 2015 detayları...



Borçlarını peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen işyeri ve konut sahiplerini kapsayan  TOKİ  indirim kampanyası ile yüzde 20 oranında indirim uygulanacak.


Konut ve işyeri sahiplerinin 2015 TOKİ indiriminden yararlanabilmeleri için; geri ödemelerinin devam etmesi, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması ve satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olması gerekiyor.


TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası başvuru şartları arasında başvuru tarihi itibariyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcun bulunmaması durumu da yer alıyor.


TOKİ kampanya 2015!

TOKİ indirim kampanyası başvuruları bugün başlayacak ve 19 Mart'a kadar devam edecek. Kampanyaya başvuruda bulunabilmek için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank aracılığıyla borçların peşin olarak ödenmesi yeterli oluyor. 


Geri Dön