26 / 04 / 2024

TOKİ kampanyaları 2013!

TOKİ kampanyaları 2013!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hak sahipleri için başlatılan kampanya resmen ilan edildi. TOKİ kampanyaları 2013 için tıklayın...




TOKİ'nin konut ve işyeri satışından yararlanan hak sahipleri için kampanyasını resmen duyurdu. TOKİ kampanyaları 2013'e göre, borçlarını hemen ödeyip tapusunu alan hak sahipleri için öze indirimler var. 


TOKİ kampanyaları 2013 neler sunuyor?

TOKİ'nin başlatmış olduğu kampanyaya göre, TOKİ'den konut alıpta, konut bedelini peşin ödeyecekler için yüzde 20 indirim uygulanıyor. Yine kampanya kapsamında, konut bedelini peşin değil de 3 eşit taksitte ödeyeceklere ise yüzde 17 oranında indirim imkanı sunuluyor. 


TOKİ kampanyaları 2013 için başvuru ne zaman? 

TOKİ tarafından hak sahipleri için başlatılan kampanyaya başvuru süreci ise 22 Nisan ile 17 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak. 


TOKİ kredileri..

Hak sahipleri için dönem dönem kampanyalar sunan TOKİ'nin kimlere kredi verdiğini merak mı ediyorsunuz? İşte yanıtı;


*Toplu Konut Yapımcılarına, (Kooperatiflere, sosyal yardımlaşma kurumlarına, belediyelere ve yapımcılara ) 


*Faizsiz Konut Kredisi olarak Şehit ailelerine, 


*Maluller ile Dul ve Yetimlerine, (Malullerden ancak, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren terör malulleri bu krediden yaralanmaktadır.) 


*Taşınmaz Kültür Varlıklarının Bakımı, Onarımı ve Restorasyonu için Özel Hukuka tabi Gerçek ve Tüzel Kişilere.  


TOKİ konutları için gerekli evraklar neler?

TOKİ evleri için başvuru yapacakların temin etmesi gereken evraklaise şunlar; 


*Nüfus Cüzdanı fotokopisi, 


*Konut edinmek istediğiniz il veya ilçe sınırları içinde kaç yıldır ikamet ettiğinizi gösterir ikametgah ilmühaberi, (İstanbul ili için ikametgah ilmühaberi kabul edilmemekte olup, başka belgeler istenmektedir.) 


*T.C. Kimlik Numaraları, (Aile bireylerinin) Vergi Sicil Numaraları, (Aile bireylerinden Vergi Sicil Numarası bulunanlar ibraz edecektir.) 


*Formu imzalayan başvuru sahibinin, kendisine, eşine ve velayeti altındaki çocuklarına ait kira, faiz geliri vb. gelirinin olmadığını beyan etmesi. 




Geri Dön