19 / 04 / 2024

TOKİ, Kandıra'da 2. kez indirime gitti!

TOKİ, Kandıra'da 2. kez indirime gitti!

Ünal Köken vatandaşların daha kolay konut sahibi olabilmesi için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Böylelikle (TOKİ) Kandıra’ya yapılacak olan konutlar da indirime gitti.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi  Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra’ya yapılacak olan konutlara, vatandaşların talebi üzerine İndirim kampanyası düzenledi.


GÖRÜŞMELER SONUÇ VERDİ


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken vatandaşların daha kolay konut sahibi olabilmesi için Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Böylelikle (TOKİ) Kandıra’ya yapılacak olan konutlar da indirime gitti.


 BAŞVURU 30 EYLüLE KADAR.


B1 tipi konutların eski satış fiyatı 99.600 TL den, 88.500 Tl’ye C tipi konutların eski  satış fiyatı 141.600 TL’den 125.500           TL’ye çekildi. Toplu konut uygulaması kapsamındaki konutların satış işlemlerinde T.C.Ziraat   Bankası A.Ş. Kocaeli-Kandıra Şubesi bankacılık hizmeti verecektir. Konut alıcılarının yetkili banka Şubesine, B1 tipi konutlar için  4.000,00 (DörtbinTL), C tipi konutlar için 6.000,00. (AltıbinTL) başvuru bedelini 30 Eylül 2014 tarihine kadar yatırmaları gerekmektedir.


 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kandıra’ya yapılan konutların başvuruları Kandıra Belediyesi Beyaz Masa birimi , www.kandira.bel.tr  web adresinden   yapılmaktadır.



Kandıra Belediyesi


Geri Dön