18 / 04 / 2024

TOKİ Karabük Safranbolu ve Bulak Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Karabük Safranbolu ve Bulak Konutları'nın kura çekilişi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında Safranbolu’da 426 konut projesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliğinde Bulak’ta yapılan 66 konut projesinin kura çekilişi yapıldı.



Karabüklüler, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) iki ayrı konut projesi için çifte kura heyecanı yaşadı. “Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamında Safranbolu’da 426 konut projesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile işbirliğinde Bulak’ta yapılan 66 konut projesinin kuraları çekildi.

 

“Emekliye İkinci Bahar Projesi” kapsamındaki Safranbolu konutlarının başvuruları 9 – 30 Aralık 2015 tarihleri arasında alındı. Konut sahibi olacak ekmeklileri belirlemek amacıyla 12 Şubat 2016’da, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in de katılımıyla, Karabük Spor Salonu’nda noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu kura sonucu hak sahibi olanlar büyük sevinç yaşadı.

 

Safranbolu TOKİ projesinde yer alan konutlar yaklaşık 75 metrekare ve 2+1 planında tasarlandı. Emeklilerimiz ödemelerini yüzde 12 peşinat 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinat 240 ay vade seçenekleri ile yapabilecekler.

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğinde projelendirilen 66 konutun kura çekilişi de yine 12 Şubat 2016’da Karabük Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOKİ Karabük Safranbolu kura sonuç listesi için tıklayın!


TOKİ Haber


Geri Dön