18 / 04 / 2024

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi!

166 konutluk TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde daireler kura yöntemiyle satışta. Peki, TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi'nde yer alan 166 adet konut kuralı olarak satışta. Projedeki daireler için başvuru dönemi sürüyor. 


TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesindeki dairelerin son başvuruları 8 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek.  TOKİ  Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap'taki dairelerin fiyatları 182 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması gerekiyor. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına,

yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek. 


TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura çekimi 15 Kasım 2016 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Kura sonucunda asil ya da yedek hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini 16 Kasım 2016 yarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şubelerinden geri alabilecek.



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön