25 / 04 / 2024

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nin temeli 2 ay içerisinde atılacak!

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nin temeli 2 ay içerisinde atılacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak...



Karaman’da  TOKİ  ve Belediye işbirliğiyle yapılacak Piri Reis Vadisi Projesi ihalesi tamamlandı. Projenin temeli 2 ay içinde atılacak.

 


Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, 1728 konuttan oluşan Piri Reis Vadisi Projesi’nin Karaman’da hayata geçmesi için geri sayımın başladığını belirtti. 

 


Projenin TOKİ’nin en prestijli projelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Çalışkan, “1700 nitelikli konuttan oluşan ve 50 hektarlık bir alanda, yeşil dokuya sahip olacak olan bu büyük yatırım Karaman’ın çehresini değiştirecek. 272 normal daire, 166 adet özel konut, 12 adet teras villa, alışveriş merkezleri, otoparkları, spor kompleksleri yeşil alanları sunî göletleri ile şehrin doğusuna renk katacak” dedi.

 

Birinci etap 460 konut

 

Piri Reis Vadisi Projesi birinci etap ihalesinde 460 konut bulunuyor. Bu yıl içinde temeli atılarak inşaatına başlanacak olan önemli projenin yapım süresi 24 ay olarak belirlendi. 

 

 

TOKİ Haber 




Geri Dön