26 / 04 / 2024

TOKİ Kars Merkez 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Kars Merkez 2017 kurası ne zaman?

698 konutluk TOKİ Kars Merkez projesindeki 52 konut kura ile sahiplerine teslim edilecek. Peki, TOKİ Kars Merkez 2017 kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kars Merkez 698 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 52 adet konut satışa sunulacak. 


TOKİ Kars Merkez projesindeki daireler için başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 01 Haziran- 16 Haziran 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. 


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve

Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az % 40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Kars Merkez 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Kars Merkez 2017 kurası  30 Haziran 2017 tarihinde noter huzurunda ve banka yetkilileri denetiminde çekilecek. ) Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön