17 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları!

TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları!

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede başvurular 14 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak. İşte TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen Kastamonu Merkez Projesi'nde yer alan 200 konut kura yöntemiyle, emekli kategorisi kapsamında satışa çıkarılıyor. Projenin kura çekiliş tarihi 26 Nisan 2016 olarak belirlendi.


Kastamonu Merkez  TOKİ  Evleri ödeme seçenekleri arasında yüzde 12 peşinatta kalan bedel için 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel için 240 ay vade imkanı sunuluyor. 


Konutların 2+1 olarak dizayn edildiği Kastamonu Merkez TOKİ Projesi'nde başvurular 14 Mart ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede taksit ödemleri teslimden bir sonraki ay başlayacak. 


TOKİ Kastamonu Merkez Konutları başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Kastomonu ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütülecek. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL talep ediliyor.

TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları!

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön