19 / 04 / 2024

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşmeleri!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşmeleri!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşmeleri bugünden itibaren imzalanıyor. 262 konuttan meydana gelen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.



TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 nitelikli daireler için sözleşme imzalama işlemleri 7 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 



TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap sözleşmeleri!

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap'ta sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başlayacak olup; kişiler kendi imkanları ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Tosya Şubesine ulaşım sağlayacaklar.




Banka’ya giderken;

T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).

Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge.


B1 tipi konut alıcıları, Tosya Belediye Başkanlığı tarafından imzalatılan Başvuru Formunun fotokopisini ibraz ederek sözleşme imzalayacaklardır. (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacaktır.).




Sözleşme imzalama programı için tıklayın



Geri Dön