29 / 03 / 2024

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge konutları ne zaman teslim edilecek? TOKİ Kayaşehir 21. Bölge evleri satışa çıkacak mı? TOKİ Kayabaşı 21. Bölge konutlarının iskanı Başakşehir Belediyesi'nden çıktı mı? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...



TOKİ Kayaşehir 21. Bölge de satış var mı?


İstanbul Başakşehir, Kayaşehir bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen ve 412 konuttan oluşan  TOKİ  Kayaşehir 21. Bölge satışa çıkacak mı? TOKİ, Kayaşehir 21. Bölge konutlarını ne zaman teslim edecek? 


TOKİ Kayaşehir 21. Bölge evlerinin teslimi için ne bekleniyor, süreç şu an hangi aşamada? Emlakkulisi.com, TOKİ ve Başakşehir Belediyesi'nden aldığı bilgileri, okurlarıyla bu haberde paylaşıyor...


TOKİ Kayaşehir 21. Bölge konutlarında satış var mı?


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Finans Dairesi Şube Müdürlüğü'nden aldığımız bilgiye göre TOKİ Kayaşehir 21. Bölge'de satış olmayacak. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Kayaşehir 21 Bölge, arsa sahiplerine teslim edilecek. TOKİ tarafından 21. Bölge'de satış olmayacak...


TOKİ, Kayaşehir 21. Bölge'yi ne zaman teslim edecek?


TOKİ, Kayaşehir 21. Bölge evlerini hak sahiplerine teslim etmek için TOKİ İstanbul Uygulama Daire Başkanlığı'nın göndereceği "Daireler oturuma uygundur, teslime hazırdır" talimatını bekliyor. 


İstanbul'dan gelecek talimatın ardından harekete geçecek olan Ankara'daki TOKİ Satış ve Pazarlama Müdürlüğü,  412 konutun anahtar teslimatı için çalışmalara başlayacak ve toplam 1 ay içinde konutların teslimi için hazırlıklarını tamamlamış olacak. 


Kayaşehir 21. Bölge'nin teslimi için ne bekleniyor?


TOKİ İstanbul Daire Başkanlığı ise Kayabaşı 21. Bölge konutlarının iskan belgelerinin Başakşehir Belediyesi tarafından onaylanmasını bekliyor. 


Başakşehir Belediyesi'nden edindiğimiz bilgilere göre TOKİ Kayaşehir 21. Bölge evlerinin iskan belgeleri TOKİ ve müteahhit firma tarafından Başakşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne teslim edildi. 


Kayaşehir 21. Bölge evlerinin iskanı çıkar çıkmaz TOKİ İstanbul Daire Başkanlığı, Ankara'ya 'Konutlar teslime hazırdır' talimatını gönderecek... TOKİ Kayaşehir 21. Bölge evlerinin iskanının Ağustos ayı içinde imzalanarak onaydan çıkması bekleniyor. 


Edinilen bilgilere göre TOKİ Kayaşehir 21. Bölge evlerinde teslimlerin Eylül - Ekim aylarında gerçekleşmesi planlanıyor.


Geri Dön