25 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir 22. ve 23. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 22. ve 23. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satışları başladı mı? Toki Kayaşehir 22. Bölge konutları ne zaman ve nasıl satılacak? 20. ve 21. Bölge için hak sahipleriyle sözleşme imzalama süreci ne zaman tamamlanacak? İşte TOKİ'den son haberler...




TOKİ Kayaşehir 22. ve 23. Bölge de satış var mı?


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından İstanbul Kayabaşı’nda yaptırılan Kayaşehir konut etaplarında şu an için satış yok. TOKİ’den edindiğimiz bilgilere göre;  TOKİ  Kayaşehir 23. Bölge henüz satışa çıkmadı. Aynı durum 22. Bölge için de geçerli.


TOKİ'nin Kayabaşı projelerinde şu an için satış işlemi yapılmıyor. TOKİ Kayaşehir 23. Bölge ve 22. Bölge'nin durumu belirsizliğini koruyor. TOKİ Kayaşehir 20. ve 21. Bölgeler için ise kamulaştırma kapsamında hak sahipleriyle sözleşme imzalanıyor. Kayaşehir 20. ve 21. Bölgeler için sözleşme süresi 7 Nisan 2014 tarihinde sona erecek. Sözleşmelerin imzalanma süreci 3 Şubat 2014’te başlamıştı.


İstanbul Kayaşehir 20. Bölgede 270 adet konut ile 21. Bölgede bulunan 412 adet konuta ait Hak Sahipleri Gayrimenkul Satış Sözleşmesi İmzalama Programı çerçevesinde konut hak sahipleri kendilerine bildirilmiş olan tarihler arasında sözleşme imzalıyor.


Konut alıcıları kendi imkanları ile sözleşme yapmak için Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin Başakşehir şubesine giderek sözleşme imzalıyor.


Konut teslimleri, TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen "Konut Teslim Programı" çerçevesinde Projenin müşavir firması olan Emlak Pazarlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic.A.Ş. tarafından yapılacak.



20 bölge B,B1 tipi konutlar sözleşme programı için tıklayın! 


20 bölge C tipi konutlar sözleşme programı için tıklayın!


20. ve 21. bölge Tapusu olmayanlara ait sözleşme programı için tıklayın!


21. bölge B,B1, B2 tipi konutlar sözleşme programı için tıklayın!


21. bölge C, C2 tipi konutlar sözleşme programı için tıklayın!




Geri Dön