26 / 04 / 2024

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satış talimatı bekliyor!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satış talimatı bekliyor!

Kayaşehir 23. Bölge için “Satışa çıkarabilirsiniz!” talimatı bekleniyor. TOKİ Başkanlığı, Kayaşehir 23. Bölge’nin ihalesini değerlendirme aşamasında. 23. Bölge’nin 8 Ocak’taki ihalesini Ilgın - Karakoç Ortaklığı kazanmıştı. İşte projeden son durum kulisi.




TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satış talimatı bekliyor!


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Kayaşehir 23. Bölge’yi satış çıkarmak için gün sayıyor.  TOKİ  Finansman Daire Başkanlığı ile TOKİ Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’nden aldığımız bilgilere göre; şu an 'ihale değerlendirme aşamasında' olan Kayaşehir 23. Bölge için İdare Başkanlığı’ndan “Satışa çıkarabilirsiniz” talimatı bekleniyor. 



Kayaşehir 23. Bölge satış yöntemi!


TOKİ Başkanlığı’nın satış kararından sonra Kayaşehir 23. Bölge’nin kura ile mi yoksa kurasız mı satılacağı, başvuruların ne zaman başlayacağı veya kamulaştırma olup olmayacağı netlik kazanacak. 


Satış talimatının ardından Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı, Kayaşehir 23. Bölge dosyasını Finansman Daire Başkanlığı’na gönderecek. 


Finansman Daire Başkanlığı, Kayaşehir 23. Bölge’nin maliyet ve şerefiye raporlarını çıkararak TOKİ Satış ve Pazarlama Müdürlüğü’ne dosyayı iletecek. 


Kayaşehir 23. Bölge'nin satış duyurusu, satış sürecinin başlamasından 15 gün önce TOKİ’nin resmi internet sitesi sitesinden bildirilecek.



Kayaşehir 23. Bölge ihalesi!


TOKİ, Kayabaşı 23 Bölge 482 Adet Konut ve 2 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi’ni 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 8 Ocak 2014 tarihinde saat 14.00′te ihaleye çıkardı ve ihaleyi 30 milyon 500 bin TL ile Ilgın ve Karakoç İş Ortaklığı kazandı.



Kayaşehir 23. Bölge konumu!


Kayabaşı Mahallesi Fenertepe Mevkii'ndeki Osmangazi İlköğretim Okulu'na komşu olacak proje kapsamında 50 bin 540 metrekare toplam alan üzerinde 13 blok konut 2 büfe inşa edilecek.


Ilgın Karakoç İş Ortaklığı, Kayaşehir 23. Bölge’yi 610 gün (20 ay) sonra teslim edecek


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satışı ile ilgili gelişmeler, Türkiye’nin 1 numaralı emlak sitesi www.emlakkulisi.com’da olacak...


Geri Dön