19 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

TOKİ Kayseri İncesu 3. Etap'ta yol çalışması başladı!

Kayseri İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2016 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 30 bin ton sıcak asfalt atılması kapsamında İncesu 3. Etap TOKİ konutlarının sıcak asfalt çalışmalarına başlandı.



Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı yatırım programında yer alan 30.000 ton sıcak asfalt çalışmalarına bugün İncesu merkezdeki 3. Etap TOKİ'nin sıcak asfalt çalışmaları ile devam ediyoruz. Daha önce Süksün mahallemizdeki 3. Etap  TOKİ  konutlarının yolunun sıcak asfalt çalışmalarını yapmıştık. Kızılören mahallemizi İncesu'ya bağlayan 13 km'lik sıcak yolun sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladık. Ayrıca Kızılören mahallemize bağlı çardaklar ve yayla yollarının sıcak asfalt çalışmalarını da Ekim ayı sonuna kadar yaparak 30.000 tonluk sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamlamış olacağız" dedi. 


Başkan Karayol, "3. Etap TOKİ uygulamamızdaki toplam 710 konutunda 9 Ağustos Salı günü itibariyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacaktır. TOKİ Başkanlığı ve yüklenici firma ile yaptığımız görüşmede vatandaşlarımızın müracaat sırasına bakmaksızın 9 Ağustos itibariyle Ziraat bankasına evlerinin yüzde 1 KDV'sini yatırarak yüklenici firmadan anahtarlarını alabilirler. Hak sahiplerinin evlerinde güle güle oturmalarını diliyorum" diye konuştu. 




Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön