25 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap Haziran 2018'de tamam!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap Haziran 2018'de tamam!

TOKİ tarafından Kayseri İncesu'da hayata geçen 4. Etap konutlarında çalışmalar hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 4. Etap TOKİ konutlarının şantiyesini gezdi.



Kayseri İncesu Sultan Sazı mahallesinde inşaatı devam eden 4. Etap  TOKİ  konutlarının şantiye alamna giderek inşaat hakkında detaylı bilgi alan Karayol, "Belediyemiz talep toplama yöntemi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından ihale edilen 4. Etap TOKİ şantiyesinde bulunuyoruz. 


Şantiye şefimiz Koray Bey çalışmalar hakkında bize bilgi verdi, kendisine teşekkür ediyoruz. 4. Etap TOKİ uygulamamız toplam 52 blok 643 konuttan ibaret, burada 2 adet camı, 2 adet ticaret merkezi, 1 adet de sosyal tesis, parklar, oyun grupları, alt yapı üst yapı çalışmalarıyla yeşil alanlan ile zemin 1,2 olmak üzere 3 katlı doğalgazlı, asansörlü villa tıpı çok muhteşem bir proje. İnşallah 2018 Haziran ayı sonuna kadar projemiz tamamlanarak hak sahipleri evlerine oturacaklardır. Bu kapsamda İncesu merkez Sultan Sazı mahallesindeki bu çalışmamn dışında Örenşehır mahallesinde 200 konut, Saray cık mahallesinde 434 konut olmak üzere toplam bin 277 konuttan oluşm aldadır" dedi. 


Vatandaşa müjdeler de veren Belediye Başkanı Karayol, "Bize gelen en çok som ise 5. Etap TOKİ yapılıp yapılmayacağı konusunda. Şuanda İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. 4. Etap bittikten sonrada inşallah 5. Etap konutlarına başlayacağız" ifadelerim kullandı. 



Kayseri Haber


Geri Dön