26 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri İncesu'da sözleşmeler 30 Kasım'da imzalanacak!

TOKİ Kayseri İncesu'da sözleşmeler 30 Kasım'da imzalanacak!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kura sonrasında TOKİ uygulamasında daire almaya hak kazananların 30 Kasım ile 11 Aralık 2015 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını duyurdu.



İncesu Belediye Başkanı Sayın Zekeriya Karayol, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesinin koordineli yürüttüğü üçüncü etap  TOKİ  uygulaması İncesu merkezde 480 konut Süksün mahallemizde 240 konut toplamda 720 konutluk Projemizin kura çekimini 21 Ekim Çarşamba günü yaparak hak sahiplerinin katlarını ve dairelerini belirlenmiştir" dedi. Karayol, " Şuanda da Süksün mahallemizde kura çekimi yapılan dairelerin 30 Kasım ile 11 Aralık tarihlerinde İncesu Ziraat Bankasına hak sahiplerinin giderek sözleşmelerini imzalayacaklardır. Sultansazlığı mahallemizdeki TOKİ uygulamamızın da 14 - 29 Aralık tarihleri arasında sözleşmeleri imzalanacaktır. Bu sözleşme imzalama aşamasında hangi bloğun hangi tarihte sözleşme imzalayacağı İncesu Belediyesi web sitemizde yer almakla birlikte sözleşme imzalama aşamasında hangi dairenin ne kadar ücret yatıracağına da gene web sitemizden bakabilirler. İnşallah vatandaşlarımız daireleri teslim olduktan sonrada güle güle içerisinde otururlar" diye konuştu.


Hürriyet




Haber Kayseri Gündem Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Kayseri İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, kura sonrasında TOKİ uygulamasında daire almaya hak kazananların 30 Kasım ile 11 Aralık 2015 tarihleri arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını duyurdu. İncesu Belediye Başkanı Sayın Zekeriya Karayol, "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve İncesu Belediyesinin koordineli yürüttüğü üçüncü etap TOKİ uygulaması İncesu merkezde 480 konut Slıksün mahallemizde 240 konut toplamda 720 konutluk Projemizin kura çekimini 21 Ekim Çarşamba günü yaparak hak sahiplerinin katlarını ve dairelerini belirlenmiştir" dedi. Karayol, " Şuanda da Süksün mahallemizde kura çekimi yapılan dairelerin 30 Kasım ile 11 Aralık tarihlerinde İncesu Ziraat Bankasına hak sahiplerinin giderek sözleşmelerini imzalayacaklardır. Sultansazlığı mahallemizdeki TOKİ uygulamamızın da 14 - 29 Aralık tarihleri arasında sözleşmeleri imzalanacaktır. Bu sözleşme imzalama aşamasında hangi bloğun hangi tarihte sözleşme imzalayacağı İncesu Belediyesi web sitemizde yer almakla birlikte sözleşme imzalama aşamasında hangi dairenin ne kadar ücret yatıracağına da gene web sitemizden bakabilirler. İnşallah vatandaşlarımız daireleri teslim olduktan sonrada güle güle içerisinde otururlar" diye konuştu.


Kayseri Gündem



Haber Radikal Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçede yapılacak TOKİ'den daire almaya hak kazananların 30 Kasım-11 Aralık arasında sözleşmelerini imzalayacaklarını belirtti.


Karayol, yaptığı açıklamada, TOKİ ve İncesu Belediyesinin koordineli yürüttüğü üçüncü etap TOKİ uygulamasının İncesu merkezde 480, Süksün Mahallesi'nde de 240 olmak üzere 720 konutluk projenin kura çekiminin yapıldığını kaydetti.

Hak sahiplerinin katlarını ve dairelerini belirlendiğini aktaran Karayol, "Süksün Mahallemizde kura çekimi yapılan daireler için 30 Kasım ile 11 Aralık tarihlerinde İncesu Ziraat Bankasına hak sahipleri giderek sözleşmelerini imzalayacaklar. Sultansazı Mahallemizdeki TOKİ uygulamamızın da 14 Aralık-29 Aralık tarihleri arasında sözleşmeleri imzalanacaktır" diye konuştu.


Karayol, hangi bloğun hangi tarihte sözleşme imzalayacağıyla ilgili detayların belediyenin internet sitesinde yer aldığını sözlerine ekledi.


Radikal


Geri Dön