18 / 04 / 2024

TOKİ Kayseri'de dul ve yetimler için ucuz konut imkanı sunacak!

TOKİ Kayseri'de dul ve yetimler için ucuz konut imkanı sunacak!

Kayseri'de Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nin TOKİ'ye yaptığı ucuz taksitle ev başvurusu kabul edildi.Başvurularının TOKİ tarafından onaylanmasının ardından emekliler, dul ve yetimler için ucuz taksitlerle ev alma imkanı doğdu.



TOKİ, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği’nin emekli, dul ve yetimlerin ev sahibi olma başvurularını onayladı. 



Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, “Seçim dönemlerinde gerek iktidarın gerek muhalefetin dar gelirli emekli dul ve yetimlere  TOKİ  aracılığıyla ucuz vadeli ev yaptırılması sözü üzerine derneğimiz genel merkezi TOKİ idaresiyle bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde emeklilerimize, dul ve yetimlerimize 2 + 1, 3 + 1 kısımlarında evler yapılacaktır” dedi.


“Bu evler uzun vadeli, olup düşük aidatlarla yapılacaktır” diyen Büyükbahçeci, “Bunun anlaşmasına vardık. Bu konuda Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan'a ve TOKİ başkanımıza teşekkür ederim. Bu imkanlardan yararlanmak için bütün emekli, dul ve yetimlerimizi dernek şubemize davet ediyorum. Emekli, dul ve yetimlerimize dar gelirli ailelerimiz için büyük bir fırsattır. Uzun vadede küçük taksitlerle ev sahibi olmanın tam zamanı ve fırsatıdır. Bu konuda emeklilerimiz dernek şubemize uğrayarak derneğimize üye kayıtlarını yaptırmaları ve TOKİ'den ihtiyaç belirten formlarını doldurmaları gerekmektedir. Bu konuda bütün emekli, dul ve yetimlerimizi derneğimize bekliyoruz. Emekli, dul ve yetimlerimizin sıkıntılarını paylaşalım, birlik ve güç olalım. Başvuracaklar bu konuyu ciddiye alsınlar” şeklinde konuştu.



Yeni Akit


Geri Dön