26 / 04 / 2024

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları 22 Eylül'de teslim!

TOKİ Kırıkkale Keskin Konutları 22 Eylül'de teslim!

Kırıkkale Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, TOKİ'nin devam eden konut inşaatlarını yerinde inceledi...




TOKİ, Kırıkkale Keskin'de konutların inşaatı hızla devam ediyor. Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Dede Yıldırım, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Muammer Köken, 22 Eylül'de konutların tamamlanacağını söyledi.  TOKİ  ve Keskin Belediyesi'nin yaptığı konutlarda 126 konut, 1 işyeri ve 1 cami olacak. Projede 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi.


Kaymakam Köken, yapılan bu TOKİ konutlarıyla müstakil tadilatı zor babadan kalma evlerde yaşayan, yıllardır kiralık evlerde oturan birçok vatandaşın ev sahibi olacağım ve özellikle dezavantajlı gruplardan yaşlılar ve engelliler için bu konutların büyük rahatlık sağlayacağım belirterek, TOKİ konutlan ile Keskinde yaşam kalitesinin daha da artacağına inandığını bildirdi. Devletin TOKİ desteğiyle vatandaşlara büyük bir imkan sunduğunu belirten Köken, bu konuda öneli çalışmaların yapıldığım ve ülkenin her yerinde TOKİ ve Emlak Konut projelerinin sürdürüldüğünü belirterek, halka hizmet anlayışının hakka hizmet olduğunu ifade etti.



İl Gazetesi (Kırıkkale)


Geri Dön