25 / 04 / 2024

TOKi Kırıkkale Konutlarında kura heyecanı!

TOKi Kırıkkale Konutlarında kura heyecanı!

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdare Başkanlığı ( TOKİ) ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yenimahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı.



Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdare Başkanlığı (TOKİ) ve Kırıkkale Belediyesi arasında imzalanan protokol sonucu Yenimahalle deve bağırtan mevkiine yapılan 119 konut için çekiliş yapıldı. Basın mensuplarının edindiği bilgilere göre Kırıkkale Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen kura çekilişi 2. Noter huzurunda yapıldı.


İlk olarak 2+İlik 3 konutun çekilişini Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Veli Korkmaz yaptı. Kura öncesinde Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz bir konuşma yaptı. Deve bağırtan bölgesinin çeşitli sorunları olduğunu belirten Korkmaz, bu sıkıntıların yapılan çalışmalarla giderildiğini söyledi. O bölgede bulunan derenin ıslah edildiğini ifade eden Korkmaz, sonuç itibariyle 340 konutun hayata geçirdik. Bugün sonuç itibariyle 161 konutumuz var bizlere tahsis edilen. Toplamda 1 74 Hak sahibinin 143'ü ile anlaşma sağladık. Burada sonuçta kentimize iyi bir hizmet verebilecek bir konutun hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz'şeklinde konuştu. 


Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Hak sahiplerine birde müjde verdi. Korkmaz, 'Su şebekesi taşıma işleri vatandaşlarımıza ayrı bir külfet getireceğini hesap ettik ve belediye olarak bu külfeti vatandaşlarımızın üzerinden alacağız'dedi. 


Günboyu


Geri Dön